Heb jij een project waarbij ik kan helpen?

NEEM CONTACT OP
Eric van Nimwegen || Ervani
Eric van Nimwegen || Ervanicamjo, editor & cameraman
Camjo
Avid editor
Cameraman
Samensteller
Redacteur
Regisseur

Wie ik ben?

Voor mij is het allemaal begonnen met een degelijke vierjarige opleiding aan de voormalige School voor Fotografie. Dat was destijds de toonaangevende fotografieopleiding in Nederland en misschien zelfs wel in Europa. Uiteindelijk bleek mijn hart toch bij de film te liggen en ik heb de kans gekregen om bij de opnames van speelfilms mee te kijken over de schouder van doorgewinterde cameramensen.

Ik ben daarna als video-editor gaan werken en achteraf gezien is dat juist een hele goede basis om als cameraman aan het werk te gaan. Als editor weet je immers als geen ander wat er in de montage nodig is om een goede productie af te leveren.

De passie voor mijn vak gaat zo ver dat ik op een gezonde manier 24/7 met mijn vak bezig ben. Ik ben er trots op dat ik mijn vak heb geleerd van mensen die hun sporen binnen de fotografie en film/televisie ruimschoots hebben verdiend. Van een assistentschap bij fotograaf Erwin Olaf tot het samenwerken met gerenommeerde televisieproducenten. Praktijkervaring in combinatie met een gedegen opleidingen hebben mij gemaakt tot de freelance film- en televisieprofessional die ik nu ben.

Voor en met wie heb ik gewerkt?