Heb jij een project waarbij ik kan helpen?

NEEM CONTACT OP
Eric van Nimwegen || Ervani
Eric van Nimwegen || ErvaniAvid editor & Cameraman
De passie voor mijn vak is ontstaan nadat ik een film van de regisseur Alan Parker bekeek. Die film greep mij zo aan dat ik met tranen in mijn ogen de bioscoop uitliep. Op dat moment besloot ik niet met mijn opleiding elektrotechniek verder te gaan, maar om mij volledig te richten op fotografie en film. Die keuze heeft mij gebracht waar ik nu ben en heeft mij mooie verhalen en herinneringen gebracht.

Wie ik ben?

Ik ben een gepassioneerde no-nonsense vakman die staat voor betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit. Ondanks het feit dat ik ruime ervaring heb met televisieprogramma’s waarbij ik als regisseur met een flinke crew samenwerkte, ga ik tegenwoordig vooral als one-man-band te werk waarbij ik zowel het camerawerk (veelal als camjo) als de regie en de montage verzorg.

De passie voor mijn vak gaat zo ver dat ik op een gezonde manier 24-7 met mijn vak bezig ben. Zelfs als ik vakantie heb gaat er een camera mee al is het maar om een landschapsfoto te maken. Ik ben er trots op om te zeggen dat ik mijn vak geleerd heb van mensen die hun sporen binnen de fotografie en film/televisie ruimschoots hebben verdiend. Van een assistentschap bij fotograaf Erwin Olaf, tot montages onder begeleiding van gerenommeerde televisie-producenten. Praktijkervaring in combinatie met een gedegen opleiding tot fotograaf en editor hebben mij gemaakt tot de freelance film- en televisieprofessional die ik nu ben.

Voor en met wie heb ik gewerkt?