OVER MIJ

Ik ben een gepassioneerde no-nonsense vakman die staat voor betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit. Ondanks het feit dat ik ruime ervaring heb met televisieprogramma’s waarbij ik als regisseur met een flinke crew samenwerkte, ga ik tegenwoordig vooral als one-man-band te werk waarbij ik zowel het camerawerk (veelal als camjo) als de regie en de montage verzorg.

ZELFPORTRET

De passie voor mijn vak is ontstaan nadat ik een film van de regisseur Alan Parker bekeek. Die film greep mij zo aan dat ik met tranen in mijn ogen de bioscoop uitliep. Op dat moment besloot ik niet met mijn opleiding elektrotechniek verder te gaan, maar om mij volledig te richten op fotografie en film. Die keuze heeft mij gebracht waar ik nu ben en heeft mij mooie verhalen en herinneringen gebracht.

De passie voor mijn vak gaat zo ver dat ik op een gezonde manier 24-7 met mijn vak bezig ben. Zelfs als ik vakantie heb gaat er een camera mee al is het maar om een landschapsfoto te maken. Ik ben er trots op om te zeggen dat ik mijn vak geleerd heb van mensen die hun sporen binnen de fotografie en film/televisie ruimschoots hebben verdiend. Van een assistentschap bij fotograaf Erwin Olaf, tot montages onder begeleiding van gerenommeerde televisie-producenten. Praktijkervaring in combinatie met een gedegen opleiding tot fotograaf en editor hebben mij gemaakt tot de freelance film- en televisieprofessional die ik nu ben.

Trefwoorden:

Gedreven vakman
Realistisch creatief
Rots in de branding
Sterke focus
Ruime ervaring
Pro-actief
Doortastende aanpakker
No-nonsense mentaliteit
Kapitein aan het stuur
Perfectionist
Niet lullen maar poetsen
Gepassioneerd vakman
Eerlijk & recht door zee